Paardenveilingonline.com biedt opnieuw topselectie jonge springpaarden aan

Paardenveilingonline.com biedt opnieuw topselectie jonge springpaarden aan

De eerste veiling van 2023 ingericht door Paardenveilingonline.com brengt opnieuw getalenteerde paarden. Allemaal gezond, eerlijk, veelbelovend en de meeste komen rechtstreeks van de fokker. In deze prachtige nieuwe collectie werden jonge springpaarden geselecteerd met afstammingen als Chacfly, Cornet Obolensky, Tangelo, Casall, Grandorado TN, Mylord Carthago & Brunetti Z.

De collectie staat al online en is hier te bekijken. Benieuwd naar de jonge paarden die dit keer geveild worden? Check dan snel Paardenveilingonline.com. Wacht niet te lang, want bieden kan tot zaterdag 28 januari vanaf 20.00 uur.

 

Onder de veilingtoppers bevinden zich:

Toekomsttalent uit sterke Franse prestatiestam: Chacfly PS x Comme il Faut | Pacha DXB

Deze getalenteerde Pacha DXB vertegenwoordigt een sterke Franse prestatiestam en is daarmee verwant aan een groot aantal internationale springpaarden. Haar moeder Cartier von der Held DXB combineert de topverervers Comme Il Faut en Argentinus, en is zelf een halfzus van meerdere 1.35m-springpaarden.
Brunetti Z gekoppeld aan bewezen Holsteiner stam 890: 
Brunetti Z x Van Gogh | Brunetti's van Gogh RR Z

Vader Brunetti Z ging onder Angelique Rüsen voortvarend van start in de internationale sport totdat een ernstige blessure roet in het eten gooide. Als vererver timmert deze moderne Westfaalse hengst onverminderd hard aan de weg en hij is hier gekoppeld aan de bewezen Holsteiner stam 890 (Berlin, Casall, Elmshorn).
Gefokt uit halfzus van Wereldbekerspringpaard Camerino: 
Hym d'Isigny x Cormint | Herzblatt

Onder Eric Navet plaatste vader Hym d’Isigny zich in meerdere Grand Prixs en met zijn goede prestaties op internationaal 1.60m-niveau doet hij zijn sterke afkomst eer aan. Uit een beperkt aantal nakomelingen bracht hij onder meer al het topspringpaard Remake Lande van Sophie Dalm.
Volle zus van het 1.40m-paard Thousend Dollar: 
Tangelo vd Zuuthoeve x Carinue | Tangilla II Wi Ro Z

Deze beloftevolle Tangilla II Wi Ro Z is een volle zus van het internationaal 1.40m-geklasseerde springpaard Thousend Dollar van Aggelos Touloupis. Voor het vaderschap tekende de Grand Prix-hengst Tangelo van de Zuuthoeve, die zich heeft weten te onderscheiden in de fokkerij dankzij uitmuntende nakomelingen als Darry Lou, Tobago Z en Citizenguard Taalex.
Uitstekend verervende Chacfly PS en Diamant gecombineerd: 
Chacfly PS x Diamant de Semilly | Pacfly DXB

Na een uitzonderlijke verrichting is vader Chacfly PS nu op internationaal 1.45m-niveau geklasseerd. De interessante Chacco-Blue-zoon leverde al een heel stel beloftevolle jonge springpaarden, waaronder deze Pacfly DXB. Hij is de eerste nakomeling van de merrie Diamanthina DXB, die de uitzonderlijke Grand Prix sport- en fokhengst Diamant de Semilly combineert met de Oldenburgse stam 173.
Zelfde grootmoeder als Kaid du Ry en Morgane du Ry: 
Pegase van 'Ruytershof x Le tot de Semilly | Pegato Wi Ro Z

De genetisch zeer interessante hengst Pegase van ’t Ruytershof springt onder Jeroen De Winter de pannen van het dak op internationaal 1.35m-niveau. Het grote vertrouwen van de fokkers in deze hengst wordt beloond door een groot aantal opvallende nakomelingen. Ook deze Pegato Wi Ro Z lijkt veel kwaliteiten te hebben meegekregen en is van moederszijde een halfbroer van het zevenjarige, internationaal 1.35m-geklasseerde springpaard Arretot Wi Ro Z (v.Arezzo VDL).
Registreer gratis

 

Bieden op uw favoriet kan vanaf woensdag 25 januari om 19u. Om te kunnen bieden is gratis registratie vereist. Dit kan heel eenvoudig via de aanmeldpagina. Alle jonge springpaarden zijn klinisch gekeurd, rapportages zijn eenvoudig in te zien via de website. Voor vragen over de collectie kunt u contact opnemen met Paardenveilingonline.com.