Hengsten Spotlight: Feromas van Beek Z! Een echt vaderdier!

Hengsten Spotlight: Feromas van Beek Z! Een echt vaderdier!

Feromas van Beek Z, geboren in 2012, is een imponerende hengst met een stamboom vol prestatiegenen. Met een hoogte van 1m69, een elegante zwarte vacht en goedgekeurd bij zowel BWP en AES, belichaamt Feromas de perfecte combinatie van schoonheid en sportieve kwaliteiten.

Afstamming die indruk maakt

Deze getalenteerde hengst stamt af van de Sandro Boy-zoon Fantomas De Muze, die onder Karline de Brabander en Koen Vereecke op 1m60-niveau sprong. Zijn moeder, Cerona van Beek, heeft zelf internationaal 1m45 gesprongen met Kirsten Rombouts en is een dochter van de befaamde Tangelo vd Zuuthoeve. Langs moederskant vinden we invloeden van Holland en Le Mexico, met grootmoeder Osiris als de grootmoeder van de goedgekeurde dekhengst Comdero I van Beek Z, die actief is op internationaal niveau met Gilles Thomas.

 

Prestaties die voor zich spreken

Feromas van Beek Z onderscheidt zich als een hengst met buitengewone kwaliteit en toewijding. Zijn indrukwekkende nulsprongen hebben geleid tot opmerkelijke klasseringen, waaronder een 3e plaats op GCT***** Monaco 1m50, een 1e plaats op CSI*** Zandhoven 1m50, en een 3e plaats op GCL***** Hamburg 1m55, om er maar een paar te noemen. Zijn sportieve successen getuigen van zijn vaardigheden en vastberadenheid op het hoogste niveau.

 

Opvallende nakomelingen

Feromas werd in 2019 gekeurd voor AES en in 2022 voor BWP en KWPN. Zijn eerste jaargang dateert van 2020, en de jonge nakomelingen laten veelbelovende eigenschappen zien. Ze stralen oprichting en evenwicht uit, wat wijst op de invloed van Feromas' moderne en elegante fokkerij. Als een hengst die goed past bij veel merries, belooft Feromas van Beek Z een waardevolle bijdrage te leveren aan de fokkerij.

 

"Feromas van Beek Z is een streling voor het oog wanneer hij de arena betreedt. Hij is niet alleen een opvallende hengst op basis van zijn uiterlijk, maar ook dankzij zijn springkwaliteiten."

 


ALLE INFO? KLIK HIER