Equinia's Cherisa Sportpaardenveiling – Jouw droompaard binnen (online) handbereik!

Equinia's Cherisa Sportpaardenveiling – Jouw droompaard binnen (online) handbereik!

Bent u gepassioneerd door paardensport? Droomt u ervan een ervaren of veelbelovend springpaard te bezitten.?Als dat het geval is, nodigt Equinia u uit voor de Cherisa Sportpaardenveiling, waar u een selectie van springpaarden kunt ontdekken, variërend in de leeftijd van 4 tot 10 jaar, klaar om u mee te nemen naar de shows of om samen met u aan uw spring avontuur te beginnen!

Waarom kiezen voor Equinia's Cherisa Sportpaardenveiling?

✨ Uitzonderlijk leeftijdsbereik: Onze collectie sportpaarden valt binnen de ideale leeftijdsgroep, variërend van 4 tot 10 jaar, wat ervoor zorgt dat ze op hun hoogtepunt zijn voor training en competitie.

Springliefhebbers

Als springen uw passie is, heeft u geluk! Equinia's Cherisa Sportpaarden zijn allemaal springpaarden, waardoor ze perfecte metgezellen zijn voor ruiters die ernaar streven nieuwe hoogten te bereiken.

Online gemak

Deze verkoop vindt uitsluitend online plaats, waardoor u op een moeiteloze en handige manier uw volgende paardenpartner kunt verkennen, beoordelen en selecteren vanuit het comfort van uw eigen huis.

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om ze uit te proberen!
Neem hiervoor contact op met:
Boris +32 472 81 78 75
Jean-Yves: +33 6 70 84 25 79

Mis deze kans niet!

Markeer uw agenda voor 25 tot 27 november en sluit u aan bij ons bij Equinia's Cherisa Sportpaardenveiling. Dit is uw kans om het perfecte springpaard binnen uw budget te vinden, dat aansluit bij uw aspiraties en rijstijl!


Equinia's Cherisa Sportpaardenveiling - Online Veiling op 25-27 november

Opent op: 25 november - 9.00 uur.
Sluit op: 27 november - 19.45 uur


Blijf op de hoogte voor meer details en updates op onze website EQUINIA.COM, waar u uitgebreide informatie vindt over elk paard, inclusief foto's, video's, stamboom en trainingsgeschiedenis.

Equinia is toegewijd om u te helpen het paard van uw dromen te vinden, en we kijken ernaar uit u te verwelkomen bij onze online veiling. Bereid u voor om uw ideale sportpaard te ontdekken en aan een opwindend paardrijavontuur te beginnen!

Voor vragen en updates, bezoek onze website op EQUINIA.COM