9.000 euro voor veilingtopper KWPN springveulen veiling

9.000 euro voor veilingtopper KWPN springveulen veiling
Op maandag avond sloot de vierde editie van de KWPN-online veulenveiling af voor zowel de spring -als dressuurveulens. Voor de springveulens lag de gemiddelde prijs op 4.133 euro. Bij de dressuurveulens  viel de gemiddelde prijs van 3.617 euro 500 euro lager uit dan de gemiddelde prijs bij de springveulens.

De veilingtopper van de sprinveiling leverde in totaal 9.000 euro op. Mie'n Sinaa, een dochter van I'm Special de Muze uit een Lux Z-moeder, blijft in Nederland voor dit bedrag.

Het tweede duurste veulen was Marit-Anne P. De Arezzo VDL-dochter uit een Campbell VDL-moeder verhuist voor een totaal van 8.000 euro richting het Europese schiereiland, Griekenland. Voor 7.000 euro sloeg het derde duurste veulen af. Marola (v. Malibut TN) blijft in Nederlandse handen.

In totaal kwamen er  24 springveulens onder de virtuele hamer en de totale opbrengst bij deze groep veulens bedroeg 99.200 euro. De gemiddelde prijs van de veulens van 4.133 euro is hoger dan de gemiddelde prijzen van de eerdere edities.
Klik hier voor alle resultaten