Sanne de Jong en Tim Lips zien Frans podium voorgaan bij CHI de Genève

Sanne de Jong en Tim Lips zien Frans podium voorgaan bij CHI de Genève

Het CHI de Genève had vandaag een update gegeven aan de sprongen en ruilde de frivole hindernissen in voor struise boomstammen en open waters. Onder de Nederlandse vlag reisden Sanne de Jong en Tim Lips naar Zwitserland om deel te nemen in de indoor Cross Country. 

Het parcours, opgesplitst over de twee arena's stuurde de internationale opkomst door een gevarieerd hindernissenveld. De twee Nederlandse combinaties moesten het onderspit delven tegen het sterke internationale deelnemersveld. Van de zestien aanwezigen eindigde Sanne de Jong op veertien met Enjoy (v. Cartano). Tim Lips mocht de lijst besluiten met Brent (v. Phin-Phin). 

De volledige top drie kleurde Frans. Maxime Livio voerde zijn landgenoten aan en reed naar winst op Boleybawn Prince (v. Colin Diamond). Karim Florent Laghouag was goed voor twee met Punch de l'Esques (v. Hermes D'Athieux) terwijl Sebastien Cavaillon de Franse zegereeks afsloot op Black Pearl Z (v. Black Jack 175). 

Voor wie graag het parcours en de prestaties wil bewonderen kan op onderstaande link terecht voor de uitslagen begeleidt door een video per combinatie. 

Volledige uitslag en video's