Merel Blom neemt sterke start in 4* Strzegom

Merel Blom neemt sterke start in 4* Strzegom

Op de eventingwedstrijd in Strzegom heeft de Nederlandse Merel Blom haar start niet gemist. Na het dressuur onderdeel staat Blom momenteel knap op zes in de voorlopige tussenscore van de lange 4*. Naast Blom weet ook Elaine Pen goed te scoren en zet zich voorlopig op twee in de korte 3*. 

Blom is helemaal terug! Dit eventingseizoen start de amazone alvast sterk met een voorlopige zesde plaats op de lange 4* van Strzegom. Met Vesuye d'Aveyron (v. Jaguar Mail) kon de amazone naar 64,29% rijden, wat herleid werd tot 35,7 strafpunten. Met die uitslag staan ze niet ver van de eerste plaats verwijderd, die momenteel ingenomen wordt door Peter T. Flarup. 

Maar Blom is niet de enigste Nederlandse die zich laat opmerken in Polen. Ook Pen start sterk in de beide competities waar ze aan deelneemt. Met Kiss Me Kato (v. Up To Date) staat de amazone voorlopig knap op twee nadat ze 73,10% kregen voor hun dressuuronderdeel, wat 26,9 strafpunten opleverde. Daarnaast is ook Divali (v. Cardento) meegereisd waarmee ze in de korte 4* rijdt. Hier eindigde ze met 67,02% of 33,0 strafpunten en staat zo op zes. 

Alle uitslagen