Het Achterhoeks Hippisch Festijn (AHF) stopt ermee: "Verliesgevend festijn"

Het Achterhoeks Hippisch Festijn (AHF) stopt ermee: "Verliesgevend festijn"

Het bestuur van het Achterhoeks Hippisch Festijn (AHF) heeft na lang beraad besloten om het evenement niet meer te gaan organiseren. Dit besluit is genomen vanwege de hoge investeringen die nodig zijn om de cross up-to-date te krijgen, de stijgende kosten van allerhande zaken die ingehuurd moeten worden, en de vermindering van de inkomsten. 

Het bestuur benadrukt dat dit een moeilijk besluit was, maar dat het uiteindelijk onvermijdelijk was vanwege de financiële situatie.

Het AHF was een jaarlijks terugkerend evenement waarbij paardensportliefhebbers uit de regio samenkwamen om te genieten van verschillende disciplines binnen de hippische sport. Het festijn werd georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers, die nu hartelijk bedankt worden voor hun betrokkenheid en inzet gedurende de vele jaren dat het AHF heeft plaatsgevonden.

Het bestuur van het AHF hoopt op begrip voor dit besluit en bedankt alle betrokkenen voor hun steun en deelname aan het evenement in de afgelopen jaren.Bron: AHF