Einde samenwerking Larissa Hartkamp en Bavaria Eventing Team

Einde samenwerking Larissa Hartkamp en Bavaria Eventing Team
Vanaf januari zullen de wegen van Larissa Hartkamp en het Bavaria Eventingteam scheiden. Larissa heeft haar eigen stal LH Sporthorses in Scherpenzeel waar zij zowel jonge spring- als eventingpaarden kan opleiden. Zo heeft zij afgelopen najaar, niet geheel onverdienstelijk, nog enkele nationale SGW wedstrijden gereden met de jonge paarden Watermill Taura en Fentano LH.

"Dit jaar heb ik helaas alleen in de CCI1* en CCI2* van Oudkarspel en CIC2* van Renswoude kunnen rijden door blessures van mijn paarden en enige privé omstandigheden," vertelt de amazone in een persbericht. "Vorig jaar heb ik in de 1* een tweede plaats behaald in Renswoude en in Helvoirt een derde plaats. Dit waren voor mij de hoogtepunten uit mijn Bavaria 0.0 Eventing Team tijd. Helaas heb ik dit jaar ook de keuze moeten maken om van 8 paarden terug te stappen naar 2 paarden, zodat ik de focus bij mijzelf kan leggen en om beter te kunnen presteren. Ondertussen is het aantal paarden alweer gegroeid. Door deze stap te nemen, ga ik voor mijzelf nieuwe uitdagingen aan in het opleiden van jonge eventingpaarden."

"Volgend jaar hoop ik met Daan weer 3*/4* internationale wedstrijden te rijden en met Watermill Taura ook de stap naar de internationale wedstrijden te gaan maken."