Boonzaaijer en Kroeze schitteren in CCI2* Kronenberg

Boonzaaijer en Kroeze schitteren in CCI2* Kronenberg

Het Nederlandse Kronenberg was afgelopen weekend het toneel voor een internationale eventingwedstrijd. Vandaag werd in de CCI2*-S en de CCI2*-L het laatste nummer afgewerkt en dit resulteerde telkens in een Belgische overwinning: Lara de Liedekerke-Meier schreef beide klassementen op haar naam. 

In de CCI2*-L reed Lara Kiarado d'Arville naar de overwining. Het duo finishte met een totaal van 28,6 strafpunten. Ze deden hiermee beter dan de Fransman Alexis Goury die op zijn beurt Gulliver des Lones naar de tweede plaats reed. Het duo besloot met een totaal van 30,0 strafpunten. Max Thual en GQ Rock and Roll maakten de top drie compleet. Zij zouden met een totaal van 33,1 strafpunten eindigen.

Voor Janneke Boonzaaijer (Coffee Ijs) en Zoe Ballot (Fender de Hus Z) was er een vierde en een vijfde plaats.

Ook in de CCI2*-S was er dus een overwinning voor Lara de Liedekerke-Meier. Dit keer rekende ze op Hermione d'Arville om met 29,7 strafpunten naar de overwinning te rijden. De Nederlandse Renske Kroeze eindigde op de tweede plaats. Zij reed Kiriaantje met een totaal van 31,90 strafpunten naar het zilver. Celia Benay (Delara) vervolledigde het podium.

Klik hier voor de resultaten