Vierde plaats voor Micky Schelstraete in Lier

Vierde plaats voor Micky Schelstraete in Lier
Op de CDI in Lier in het Azelhof blijven de dressuurruiters gaan. Na de juniors en young riders was het aan de pony's om hun teamtest te rijden. Opnieuw werd het een buitenlandse overwinning, alleen was het deze keer geen Duitse die naar de winst reed.

Gemma Owen was met de tienjarige ruin Der Kleine Lord (v. Der Feine Lord) duidelijk de beste in deze proef. De jury, onder leiding van Jacques Van Daele, beloonde hun proef met een totale score van 72.906%. Ze scoorden zo een procent beter dan de Duitse Sophia Ritzinger en Den Ostriks Dailan (v. Leuns Veld's Lord). De amazone en de vosse ruin reden naar een totaal van 71.667% en eindigden zo op de tweede plaats. Op drie zagen we de Zweedse Linnea Holmgren met de negenjarige Fleuramo's Justin (v. Heltrak's Marvin). Voor hun noteerden we een score van 70.812%.

De overige plaatsen in de top vijf gingen naar ons land. Micky Schelstraete werd vierde met Elin's Noncisdador (v. Nostradamus), de voormalige top pony van Zoë Kuintjes. Op plaats vijf zagen we Kiki Romney en Reedborder Amazing (v. Bodo). Zij behaalden respectievelijk 70.128% en 69.615%.

Klik hier voor de volledige resultaten.