Veilingtopper Lord Franklin naar Diana Porsche

Veilingtopper Lord Franklin naar Diana Porsche

De Oostenrijkse Grand Prix amazone Diana Porsche heeft een nieuw paard in haar team. De zesjarige KWPN-hengst Lord Franklin (Franklin x Lancelot) verrijkt met onmiddellijke ingang het team van de ruiter uit Salzburg en wordt samen met de zesjarige Lady Gaga en de zevenjarige Kentucks al het derde jonge paard op Gut Tannenhof. 


Naast de twee Grand Prix-paarden, de 14-jarige KWPN-ruin Douglas van GLOCK's Johnson en de elfjarige Oldenburgse ruin Fairtrade van Fairbanks, en de twee youngsters Lady Gaga van Negro en de zevenjarige Kentucky van Desperado, is het Diana Porsche (S)'s vijfde paard dat in de toekomst in de dressuursport actief zal zijn: de zesjarige KWPN-hengst Lord Franklin (Franklin x Lancelot). Opmerkelijk: Diana traint de paarden grotendeels alleen, en dat tot in de topklasse.

Onlangs nog stelde Diana Porsche haar twee jonge paarden voor in Ornago en op het CDI in Gössendorf en behaalde ze mooie resultaten in de klassen voor zes- en zevenjarige dressuurpaarden. Wat de toekomst gaat brengen met de derde jongeling in de stal valt nog te bezien: "Ik ben zo enthousiast over wat de toekomst ons gaat brengen!", postte Diana Porsche via Instagram. De hengst heeft nog geen internationale wedstrijden gelopen.



Bron: Eqwo/ Equnews