Topruiters bereiden zich in Hagen voor op Olympische Spelen

Topruiters bereiden zich in Hagen voor op Olympische Spelen

Het CDI*4 Horses & Dreams in Hagen vindt tussen 21 april tot en met 25 april plaats. Het CDI Is de eerste 4* outdoorwedstrijd maar ook de eerste grote internationale wedstrijd sinds de coronacrisis.

Deze wedstrijd is de ideale wedstrijd voor topruiters als voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokio dit jaar. De jury die in Tokio de ruiters zal beoordelen is ook aanwezig in Hagen. Dit zijn onder andere Katrina Wust, Magnus Ringmark, Hans-Christian Matthiesen, Andrew Gardner, Janet Foy, Susie Hoevenaars en Francis Verbeek.

Charlotte Dujardin zal aanwezig zijn met haar twee beste paarden, Gio (v. Apache) en Mount St. John Freestyle (v. Fidermark NRW). Carl Hester zal rijden met En Vogue (v. Jazz), die voordien ook te zien was met Dujardin.

Nanna Skodborg Merrald rijdt met Blue Horse Zack (v. Rousseau) en Atterupgaards Orthilia (v. Gribaldi). Andreas Helgstrand brengt de drievoudig wereldkampioene Fiontini (v. Fassbinder) mee. Catherine Dufour rijdt deze keer met Vamos Amigos (v. Vitalis).

Denemarken wordt nog vertegenwoordigd door Carina Cassoe Kruth met Heiline’s Danciera (v. Fürstenball).

Duitsland zal in Hagen goed vertegenwoordigd zijn. Onder andere Isabelle Werth, Von Bredow-Werndl, Sönke Rothenberger, Ingrid Klimke, Helen Langehanenberg, Benjamin Werndl en Hubertus Schmidt. Dorothee Schneider is dit jaar niet van de partij.

De grote namen voor Nederland zijn Adeline Cornelissen en Emmelie Scholtens. Robin van Lierop en Marieke van Putten gaan ook mee naar Hagen.

Zweden zal vertegenwoordigd worden door de Ramel-zussen en Patrik Kittel.


Bron: Horses.nl