Renate van Uytert-van Vliet drukt stempel op Anemone Hengstencompetitie

Renate van Uytert-van Vliet drukt stempel op Anemone Hengstencompetitie
Deze ochtend werden in Groningen drie rubrieken van de Anemone Hengstencompetitie afgewerkt. De eerste rubriek die op het programma stond, was de Klasse M. Renate Van Uytert-van Vliet eindigde op de eerste plaats. Met In Styel reed ze overtuigend naar de eerste plaats. Bart Veeze en Imposantos eindigde op de tweede plaats. Zij moesten als derde van start en slaagde er dus meteen in om een goede prestatie neer te zetten. Emmelie Scholtens en Indian Rock, eindigden op de derde plaats.

Joyce Lenaerts (Iconic B) en Diederik Van Silfhout (Impression) vervolledigden de de vijf. Zij eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Daarna was het aan de hengsten van Klasse Z/ZZ/L om hun kunnen te tonen. In deze rubriek ging de winst naar Dinja Van Liere en Hermes. De tweede plaats werd een gedeelde tweede plaats. Zowel Riccardo Sanavio (v. Glock's Trafalgar) als Dinja van Liere (Geniaal) kregen een uitslag van 84 en twee punten achter hun naam.

In de klasse L was het Marieke van der Putten die met de overwinning aan de haal ging. Zij reed met Jameson Rs2 een knappe proef die door de jury rijkelijk beloond werd. Renate van Uytert-van Vliet nam zowel de tweede als de derde plaats voor haar rekening. Voor de tweede plaats kon ze rekenen op Johnny DEPP, voor de derde plaats haalde ze Just Wimphof uit de stal.

Klik hier voor de resultaten