Nederlandse jeugd domineert YR rubriek Deauville

Nederlandse jeugd domineert YR rubriek Deauville

In Deauville was het deze ochtend aan de jeugd om hun kunnen te tonen tijdens een internationaal dressuurconcours. In de Team Test voor de Young Riders domineerden de Nederlanders. Coco Soffers reed Formidable naar de overwinning met een totaalscore van 70,637%. 

Voor Amber de Groot en Homemade (v. Hexagon's Louisville) was er een tweede plaats. Zij scoorden een totaal van 70,098%. Coco Soffers nam naast de eerste ook de derde plaats mee naar huis. Dit keer reed ze John Schufro RND (v. Blue Hors Don Schufro) in 68,333% naar het brons. 

Voor Athaline Van Roey (Dream Boy) was er een vierde plaats.

Bij de Junioren was Lana de Caluwe de beste. Zij kon in het zadel van Elfenranke (v. Rastenberg) naar een totaalscore van 70,707% rijden. Hector Milochevitch en Bernardo R (v. Bellissimo M) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij scoorden een totaal van 68,182%. Nicolas Josse en Wait and See (v. Weltmeyer) vervolledigden de top drie met een totaalscore van 67,273%. 

Kebie Raaijmakers (Lord of Rock) en Hector Milochevitch (Felipino) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Bij de Intermediate II voor Young Riders was er een tweede plaats voor Jeanine Nekeman. Zij verzamelde een totaalscore van 67,402% in het zadel van Ferrari (v. Apache). 

Bij de pony's was Maddy Dijkshoorn de beste. Zij reed Boogie de L'Aube (v. Don't Worry) naar de eerste plaats met een totaalscore van 69,906%. Lena Wolf (Bonour) en Lisa Waverijn (Dornier) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten