Maxime Van der Vlist start op zichzelf

Maxime Van der Vlist start op zichzelf

Er is een eind gekomen tussen de samenwerking van Maxime van der Vlist en Fiechter Quality Dressage Horses. Als negentienjarige begon de amazone er te werken als stalmanager. De 26-jarige amazone begint nu voor zichzelf.

"Ik had geen tijd meer om mijn eigen carrière en zaak uit te bouwen," klinkt het op de amazone haar Facebook pagina. "Ik wil graag meer nieuwe lesklanten begeleiden, clinics geven, meer eigen paarden in-en verkopen... "

“Nu heb ik wél meer tijd om me bezig te houden met het trainen van paarden, in- en verkopen van dressuurpaarden, nog meer instructie te geven aan ruiters/amazones, clinics geven en het uitbrengen van paarden in de sport.”

Op haar facebook schrijft de amazone: "Nu is het tijd om zelf een carrière te gaan maken als eigen baas. Met veel tranen (goede tranen) hebben we “afscheid” genomen en start ik mijn nieuwe uitdaging. Natuurlijk nemen we niet helemaal afscheid want ik blijf gewoon onder volle begeleiding van Jeanine trainen. Een dubbel gevoel want wat ga ik Stable Fiechter missen, maar ook zeker een leuke nieuwe uitdaging voor mijn toekomst als eigen baas."


bron: Facebook