Marlies Van Baalen opnieuw met Go Legend internationaal aan de start

Marlies Van Baalen opnieuw met Go Legend internationaal aan de start

Nadat Go Legend (v. Totilas) door zijn amazone, Marlies Van Baalen, afgemeld werd voor het CDI Exloo van mei 2022 vanwege een lymfe-ontsteking onder de singel, is de zwarte ruin nu terug! Het komende CDI Exloo maakt hij zijn internationale rentree onder Van Baalen. 

Het duo heeft al heel wat (internationale) waters doorzwommen met onder andere hun deelname aan de Olympische Spelen in Tokio met het Nederlandse team, hetzelfde jaar waarin ze ook aan de start kwamen op het Europees Kampioenschap in Hagen. Op Indoor Brabant vorig jaar scoorden ze een top tien-notering in de Grand Prix én de Kür, nadat ze terugkwamen van hun passage in Le Mans. 

Alles bleek dus van een leien dakje te verlopen totdat kort voor het CDI Exloo een lymfe-ontsteking vastgesteld werd bij de KWPN'er. Door die ontsteking was Van Baalen genoodzaakt om Go Legend terug te trekken van het CDI Exloo maar misten ze ook de Wereldruiterspelen in Herning... Maar het duo is nu klaar om terug op internationaal niveau uit te komen en doet dat nergens anders dan op CDI Exloo! 

Bekijk alle deelnemers hier


Bron: Dressprod