Madeleine Witte-Vrees en Cennin rijden naar de overwinning in Mallorca

Madeleine Witte-Vrees en Cennin rijden naar de overwinning in Mallorca
In het Spaanse Mallorca is vandaag de eerste van twee weken 'Balearen Tour Es Fangar' van start gegaan. Deze avond werd er de CDI4* Grand Prix onder kunstlicht gereden. Met een zeer sterk deelnemersveld werd het op voorhand al duidelijk dat het een mooie strijd zou worden.

Madeleine Witte-Vrees schreef deze Grand Prix op haar naam met de negenjarige hengst Cennin (v. Vivaldi). Witte-Vrees mocht als een van de laatsten de ring betreden en wist de jury duidelijk te overtuigen. De vijf jury's zetten haar allemaal op een eerste plaats en ze kreeg in totaal maar liefst 74.240%. Dit is de hoogste score dat ze tot nu toe samen in de GP wisten te behalen. Op de tweede plaats zagen we de Duitse Helen Langehanenberg met de veertienjarige Damsey FRH (v. Dressage Royal). Langehanenberg en de bruine hengst kregen van de jury een totale score van 71.020%. Danielle Heijkoop reed naar een derde plaats met de KWPN'er Badari (v. Gribaldi). Heijkoop en tienjarige ruin reden hier nog maar hun derde internationale Grand Prix en behaalden een mooie score van 70.280%.

De top vijf werd vervolledigd door de Portugese Maria Caetano met Coroado (v. Rubi) en de Duitse Isabelle Steidle met Long Drink (v. Langenhagen) . Zij kregen van de jury respectievelijk 69.960% en 69.640%.

Klik hier voor de resultaten.