Laura Graves na drie jaar terug in de wedstrijdring

Laura Graves na drie jaar terug in de wedstrijdring

Laura Graves keert op het Global Dressage Festival voor het eerst in drie jaar terug in de internationale arena met Sensation HW, een negenjarige ruin als mogelijke opvolger van Verdades waarop ze als enige Amerikaanse amazone nummer 1 van de wereldranglijst werd.


Laura, 34 jaar oud en moeder van drie maanden oud kindje, zal de Westfalen ruin rijden in de CDI1* Prix St. Georges. Ze heeft Sensation vorig jaar uitgebracht in de nationale Lichte Tour en eerder dit jaar op het World Equestrian Center in Ocala, een uur van haar woonplaats in Geneva, Florida.

Laura's echtgenoot, Curt Maes, en hun dochtertje McKenzie Elaine Mais waren aanwezig om de veterinaire keuring bij te wonen voor de laatste van zeven CDI's van het Global wintercircuit.

Olivia LaGoy-Weltz uit Haymarket, Virginia en Lonoir zullen donderdag deelnemen aan de CDI4* Grand Prix, het eerste uitje voor het partnerschap sinds de Olympische observatiewedstrijd in Wellington afgelopen juni. Olivia en Lonoir, een 18-jarige Deense Warmbloedruin, werden vijfde tijdens de observatiewedstrijd en haalden net niet het Olympische team van Tokio, bestaande uit drie ruiters en paarden en een reservecombinatie.

Bron: dressage news