Lara van Nek is Nederlands Kampioen Junioren

Lara van Nek is Nederlands Kampioen Junioren

Lara van Nek is Nederlands Kampioene Dressuur bij de Junioren. Met een dikke 74,050% sleepte ze de titel binnen en bleef ze Rowena Weggelaar voor! 

Lara Van Nek en Fariska (v. ) sleepte de titel van Nederlands Kampioen Junioren binnen met een mooie score van 74,050%. Rowena Weggelaar en Klieveer's Don Quichot (v. ) volgde op twee met een eindtotaal van 75,192%. Jill Bogers en Lennox U.S. noteerden 75,083% en eindigden hiermee tweede. De top drie werd aangevuld door Rowena Weggelaar met Klieveer's Don Quichot (v. ) met 75,192% na het onderdeel van vandaag. 

Micky Schelstraete en Gregwaard (v. Florencio) eindigden vierde. Fleur Kempenaars en Golden Dancer de la Fazenda noteerden een vijfde plek. 

De winnares van gisteren, Sanne van der Pols was niet terug te zien in de finale. De achttienjarige amazone meldde aan de KNHS dat ze zich helaas moest terugtrekken in verband met haar eigen gezondheidsproblemen. 

In de kleine finale voor junioren was het Aniek van Dulst die met de eerste prijs ging lopen. Ze reed met Kadanz (v. Charmeur) naar een eindtotaal van 72,206% en verzekerde hiermee winst. 

Klik hier voor de uitslag van het kampioenschap. 

Klik hier voor de uitslag van de kür. 

Klik hier voor de uitslag van de kleine finale.