Jordy Andeweg wint Graziozo Cup 2019

Jordy Andeweg  wint Graziozo Cup 2019
Afgelopen weekend is de winnaar van de Graziozo Cup 2019 bekend geworden. Jordy Andeweg nam de honeurs in ontvangst. Tijdens de selectiedagen werd er in clinicvorm gestreden om de wel begeerde titel met als hoofdprijs een zadel van Graziozo.

Tijdens de selectie rondes werden de combinaties beoordeeld op coachbaarheid door Dinja van Liere Dressage, Floor van Kempen en Seth Boschman. Tijdens de finale proef op 17 maart moesten de combinaties een vrije proef op hun niveau rijden. Beoordeeld door Robin van Lierop. Om tijdens het overrijden in een korte clinic te strijden voor de plaatsen 1, 2 en 3 waarbij prachtige prijzen ter schikking zijn gesteld door Ruiter&Co en fotografie door Equigeniek Paardenfotografie


De winnaar van de Graziozo cup 2019 is Jordy Andeweg met Elvita geworden en een 2e prijs was voor Robin Heiden met Gasmonkey en de 3e prijs ging naar Anne Klaassen met Isato. Alle combinaties lieten waanzinnige proeven zien waarin goed werd omgegaan met de lijnen van de vrije proef. Ook lieten ze wederom in de clinic zien zeer trainbaar te zijn. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde 1e editie van de Graziozo cup en feliciteren alle winnaars met hun mooie prestaties.

4e plaats was voor Floor de Bie met Gentle Giant, 5e Esmee Janssen met Hummer en 6e Isa Verhoeven met Escargio