Indy Schneider zet zegetocht voort met Roosendaal’s Miracle

Indy Schneider zet zegetocht voort met Roosendaal’s Miracle

Tijdens de Regiokampioenschappen, die door het land worden georganiseerd, strijden alle spring- en dressuurcombinaties voor een felbegeerde ticket voor de Hippiade 2022. Afgelopen weekend stonden er maar liefst vier Regiokampioenschappen op het programma in de KNHS Regio’s Noord-Holland, Friesland, Zuid-Holland en Utrecht.

KNHS REGIO ZUID-HOLLAND

Er werd zaterdag 2 juli in zes ringen bij de Develruiters in Heerjansdam tegelijk gestreden om de kampioenstitels dressuur voor pony's en de afdelingsdressuur. Die strijd leverde 17 kampioenen en 37 afvaardigingen (35 dressuur pony's en 2 viertallen) op naar de landelijke kampioenschappen tijdens de Hippiade in Ermelo deze zomer. Nicky Tenwolde (Haastrecht) reed met Bekveld Daphne met 72,834% de hoogste dagscore in de klasse B-C. Het paardenviertal van Hippisch Centrum Nootdorp en het ponyviertal van de Groenendijkruiters (Hazerswoude Rijndijk) vertegenwoordigen de regio Zuid-Holland tijdens de afdelingsdressuur bij de Hippiade. Voor alle kampioenen was er naast een kampioenslint en -deken een cadeaubon, beschikbaar gesteld door The Horse Store.

Indy Schneider zet zegetocht voort met Roosendaal’s Miracle

Met het kampioenslint in de klasse Z1-C en een score van 72,143% wisten Indy Schneider en Roosendaal’s Miracle opnieuw indruk te maken. In de afgelopen jaren stond de talentvolle amazone in de lagere klassen onafgebroken op de hoogste trede van het podium en wonnen ze ook tijdens de Hippiade meerdere landelijke titels. Indy mag ook dit jaar voor Zuid-Holland naar de Hippiade.
In de klasse Z1-D behaalde Jonne Liefhebber zelfs twee podiumplaatsen. Met Goldwinshoeve VJ werd ze kampioen en met Golden Jack behaalde ze een derde plaats. Dina van Persie werd met Greenfields Proud reservekampioen in deze klasse. Behalve deze amazones is ook Noah de Bruijn met HCS Harley afgevaardigd naar de Hippiade.
In de klasse Z2-D was het kampioenslint en het startbewijs voor de Hippiade voor Pascalle van de Watering  met Tongerenhof Diamoniet. Ook voor reservekampioen Shenoa Kers met Waslijn’s Victoria is er een startbewijs voor de Hippiade.

Lees meer: Klik hier

bron: KNHS.nl