Hitmaker wederom aan kop in ZZ-Zwaar

Hitmaker wederom aan kop in ZZ-Zwaar
De KWPN-goedgekeurde hengst Hitmaker pakte dit weekend wederom een dubbele overwinning in het ZZ-Zwaar. Jennifer Sekreve stuurde de Wynton-zoon naar scores rond de 70%.

Vorige week in Aalsmeer zegevierden Hitmaker (Wynton uit Maduna elite D-OC van Cabochon, fokker K. van Zaanen uit Amsterdam) en Jennifer Sekreve al in het ZZ-Zwaar, dit weekend herhaalden ze hun succes in Nunspeet. De eerste proef werd gewaardeerd met 69,357%, de tweede proef scoorde de combinatie zelfs 70,429%.

Afwerking
“Ik was echt heel blij met de eerste proef”, aldus een tevreden Jennifer Sekreve. “In de ring kon ik er meer aan rijden, dan kom ik ook aan de afwerking van de proef toe. Dat is terug te zien aan de punten, er stonden wat meer 8’en op het protocol. Voor een pirouette scoorde Hitmaker vandaag zelfs een 9. Hij kan alle oefeningen die gevraagd worden heel goed, het is een kwestie van de proef beter aan elkaar rijden en afwerken.”

Onverstoord
“De tweede proef was voor mijn gevoel iets minder energiek, deze kwam gelijk achter de eerste. Het begon ook flink te regenen, maar Hitmaker bleef onverstoord zijn werk doen. Daar was ik heel blij mee. Vorige week was de tweede proef het beste, nu had ik ook in de eerste proef al het goede gevoel. Hitmaker gaat steeds beter en beter, dat bleek dit weekend ook in de ring.”