Gwendolyn Krieger verlengt kampioenstitel

Gwendolyn Krieger verlengt kampioenstitel
Gwendolyn Krieger  uit Hessum – Dalfsen levert opnieuw een heel bijzondere prestatie met haar pony’s. Ze werd deze winter eerst in kring Vechtdal waar ponyclub Dalfsen bij aangesloten is met al haar drie wedstrijdpony’s Kringkampioen, waardoor ze aan start mocht komen op het Overijssels Kampioenschap.

Deze werd over twee weekenden vereden in diverse klasses. Gwendolyn werd vorige week al Regio Kampioen in de Z2 dressuur met haar pony Heidepeel’s Constantijn en Regio Kampioen met Haanpoal’s Rossi in de M1 dressuur. Gwendolyn had echter nog een troef in handen haar D pony Chapeau in de M2 dressuur , de klasse die dit weekend in Hardenberg aan start kwam. Gwendolyn Krieger moest hier als eerste van start, een lastige positie, maar ze legde de lat met 76,66 % meteen hoog neer en met de prijsuitreiking bleek dat meer dan genoeg te zijn voor een derde Overijsselse titel!

Gwendolyn herhaalt hiermee de bijzondere hattrick van van de zomer, waar ze met deze drie pony’s ook drie maal Overijssels Kampioen werd. Inmiddels is ze met alle drie de pony’s  gepromoveerd en met Constantijn zelfs naar de hoogste [internationale] klasse. Nu volgt er opnieuw een moeilijke keuze , want ondanks dat Gwendolyn drie tickets voor het Nederlands Kampioenschap in Ermelo kreeg uitgereikt, mag dit reglementair niet en moet Gwendolyn de keuze gaan maken, welke twee pony’s mee naar het NK mogen.