Geert-Jan Raateland wint Grand Prix in de Meern

Geert-Jan Raateland wint Grand Prix in de Meern
In het zadel van Don Bravour (Painted Black) imponeerde Geert-Jan Raateland de jury gisteren in de gecombineerde Grand Prix/Inter II in De Meern. Het duo werd voor hen optreden beloond met een totaal score van 65,598% en bleef zo voor op lokale ruiter, Yoeki Bos met Winnetou (Redford). Bos verzamelde in totaal 65,147% en haalde het zo van Kirsten Brouwer met Alain Delon SB (UB 40), goed voor 65,054%.

In de lichte tour reed Justine Mudde naar de overwinning met Easy Rider (Sorento). De amazone nam een ruime voorsprong met 67,868%. In het zadel van Filemon (Apache) strandde Mudde op de derde plaats. Jeanine Nekeman kwam met ferrari (Apache) tot de tweede plaats met 66.985%.

In de ZZ-zwaar haalde minder dan de helft van de 15 deelnemers de 60%-grens.  de proef werd gewonnen door Christianne Goes, ook aangesloten bij de Voornruiters, met Accountancy Farsto (Scandic) met 65.286% Tweede werd Sanne van Wingen met Chain’s Zero (Flemmingh) met 64%, derde Lorraine van den Brink met D’Amour de Landetta (Sandro Hit) met 62.286%.