Floor Vos en Saskia Knol overtuigen in Vlagtwedde

Floor Vos en Saskia Knol overtuigen in Vlagtwedde
Op zaterdagavond hielden Saskia Knol, Callista Leeuwerke en Floor Vos de eer aan zich tijdens de Faber Dressuurcompetitie Vlagtwedde.  Op zaterdag was er geen houden aan Floor Vos. De amazone schreef zowel het ZZ-zwaar als het Z2 op haar naam.

In de Kür op muziek in ht ZZ-zwaar scoorde Vos in het zadel van Fine-Tuned DFV. Na de winst eerder op de dag in de reguliere proef wist ze ook met haar nieuwe, door Charles Monterie gemaakte kür te overtuigen en zette ze met een score van 68,938% Rachelle Buining met Wondergirl op ruim een procent achterstand. Linda Kouwenhoven werd met Aragorn’s Figo derde in de kür.

In het Z2 overtuigde de amazone uit Valthe met Happy-Feet DFV. Het duo werd voor hun optreden beloond met 70,38%.

Saskia Knol in de Zware Tour

Saskia Knol won de DCV in de zware tour.  Ze won met SCG’s Cynosa ( Tuschinski) beide onderdelen, met een persoonlijk record van 69,076% en in de kür 70,875%. Saskia Knol schreef ook de competitie in het Z1 op haar naam in het zadel van SCG’s Hadolly.

In de Lichte Tour hield Callista Leeuwerke de concurrentie achter zich. Met haar Santo's Fatal Love bleef ze Paulien Alberts met Enrico voor.