Eerste KNHS Indoorkampioenen zijn bekend!

Eerste KNHS Indoorkampioenen zijn bekend!

De KNHS indoorkampioenschappen zijn gestart. Daarbij zijn de eerste kampioenen beken. De prijzen werden reeds uitgedeeld in het dressuur klasse B, L1 , L2 en bij de pony's.

De eerste kampioen die het podium van de KNHS Indoorkampioenschappen 2024 powered by Witte van Moort mag betreden is geworden Maartje te Braak met haar paard Ozzabarina.
Maartje reed in de dressuur klasse L2 gesponsord door Horka naar een mooie score van 70,444%. Gefeliciteerd!

1. Maartje te Braak, Ozzabarina, Oss, KNHS regio Noord-Brabant, 70,444%
2. Margriet Simonse, Olivia, Vlissingen, KNHS regio Zeeland, 69,0%
3. Yardena Schillings, Oppertunity, Cadier en Keer, KNHS regio Limburg, 68,722%

Tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen wordt de ๐—›๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐˜† ๐—”๐˜๐—ต๐—น๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜€ uitgereikt! Dit initiatief, dat vorig jaar zijn debuut maakte tijdens de Hippiade, zet de harmonieuze samenwerking tussen ruiter en paard in de schijnwerpers. Het hoofddoel van de Happy Athlete Prijs is om het correct opleiden van het paard op een positieve manier te benadrukken. De combinaties worden voor deze pilot beoordeeld op het voorterrein door een jurylid, waarbij criteria zoals harmonie, ontspanning, positief gedrag van de ruiter en gehoorzaamheid van het paard worden meegenomen. De Happy Atlete van de klasse L2 paarden is Miranda Rongen met haar paard O`Roark. Deze combinatie liet hun harmonieuze samenwerking op het voorterrein fantastisch zien!

De tweede kampioen van vandaag, die de hoogste treden van het podium bij de KNHS 2024 powered by Witte van Moort mag beklimmen, is geworden Majory Stevense met haar paard May Flower L.E. Ze mogen samen de Horseware prijs in ontvangst nemen vanwege een geweldige score van 71.167% Gefeliciteerd!

  1. Majory Stevense, May Flower L.E., Hoogerheide, KNHS regio Zeeland, 71,167%
  2. Ilse de Wilde, Omatoya, Andel, KNHS regio Noord-Brabant, 69,889%
  3. Britt Bos, Kattebelle F, Krommenie, KNHS regio Noord-Holland, 69,611%

Naast de L1-proeven die werden verreden, reden de beste B-combinaties van het land in de Willem Alexander Hal. Diegene die zich de allerbeste mag noemen en daarmee de KNHS 2024 kampioen is, is Zyna Debougnoux met haar paard Nono. Zij mag de prijs van hoofdsponsor Witte van Moort in ontvangst nemen. Gefeliciteerd!

  1. Zyna Debougnoux, Nono, Bunde, KNHS regio Limburg, 69,944%
  2. Maxime De Groot, Neyromie Br, Riel, KNHS regio Noord-Brabant, 67,611%
  3. Simone Eleveld, Ohnana, Beilen, KNHS regio Drenthe, 66,944%

De tweede amazone die de Happy Athlete Prijs in ontvangst mag nemen, is Nina van Rooij met haar paard Odinde T. Deze combinatie liet op het voorterrein een mooie samenwerking zien, waarbij ontspanning, harmonie en gehoorzaamheid goed naar voren kwamen. Gefeliciteerd!

bron: KNHS - F. ยฉ Arnd Bronkhorst Fotografie