Duits feest bij Young Riders in Lier

Duits feest bij Young Riders in Lier
De afsluitende rubriek op de eerste dag van het CDI Lier kleurde volledig Duits. Het podium werd bij de young riders volledig gedomineerd door de Duitse deelnemers. De juryleden waren het niet allemaal eens over de verschillende prestaties. Het beste kwam Rebecca Horstmann uit de bus.

Horstmann reed naar de overwinning met Friend of Mine 2. Bij het technische galopwerk werd de combinatie beloond met zevenen en achten. Toch plaatste geen enkel jurylid het duo op de eerste plaats. Met een totaal van 70,343% bleef ze nipt voor op landgenote Alexa Westendarp.

Westendarp volgde op de tweede plaats met Four Seasons. De combinatie verzamelde in totaal 70% en ontving van Ulrike Nivelle zelf 71,471%. Lisa Breimann werd dan weer als winnaar bekroond tot winnaar door Olivier Smeets. Samen met Aida Luna verzamelde de Duitse 69,608%.

De top vijf werd afgewerkt door de Zweedse Lina Dolk (Languedoc) op vier en Raphael Netz (Lacoste 126) op vijf. Emily Anthonissen strandde als beste Belgische op de zevende plaats. Op de rug van Fair Diamond DHB haalde ze 67,990%.
Klik hier voor de resultaten