Dubbelslag voor Jessica Von Bredow-Werndl tijdens Sweden International Horse Show

Dubbelslag voor Jessica Von Bredow-Werndl tijdens Sweden International Horse Show

Net als gisteren zette de Duitse Jessica Von Bredow-Werndl opnieuw een schitterende proef neer in Stockholm. Na haar goud met Tsf Dalera BB (Easy Game) in de 5* Grand Prix gisteren, verstomde Von Dredow-Werndl ook vandaag het publiek tijdens haar Freestyle op Muziek en verzekerde zich zo van een tweede keer winst.

De jury besliste unaniem over de eerste plaats van Von Dredow-Werndl, die met een schitterende totaalscore van 88.760% werd beloond. In het zadel van de 15-jarige merrie Tsf Dalera BB scoorde de jury bij B de amazone zelfs de volle 91.025%. Het zilver ging naar landgenote Isabel Werth, die de 12-jarige hengst DSP Quantaz (Quarterback) naar een totaal van 85.360% stuurde. Op drie eindigde de Zweed Patrik Kittel op Touchdown, eveneens een afstammeling van Quarterback, waarvan een knappe proef werd beloond met 83.660%.

Net buiten het podium volgde de Deense Carina Cassoe Krüth op de rug van Heiline' Danciera (Fuerstenball Old) als vierde (82.825%). Benjamin Werndl moest na zijn brons met Famoso Old (Farewell III) tijdens de Grand Prix vandaag genoegen nemen met een vijfde plek (81.095%).$

Onze landgenote Dinja van Liere evenaarde haar zesde plaats op haar trouwe viervoeter Hartsuijker (Johnson), en danste naar een totaal van 80.670%.

Vind de volledige uitslag hier.

Foto: Agence Bordas