Dinja van Liere vervult favorietenrol met nieuw PR in Wereldbeker-Kür

Dinja van Liere vervult favorietenrol met nieuw PR in Wereldbeker-Kür

Als laatste combinatie aan de start kwamen Dinja van Liere en Hermès NOP (v. Easy Game) de ring binnen. Isabell Werth leidde op dat moment nog het klassement met 86,595% en was de te kloppen amazone. Het was hard werken voor van Liere maar samen met haar gouden maatje slaagde ze er opnieuw in iedereen omver te blazen. Het duo maakte hun favorietenrol meer dan waar en verbeterde zelfs hun Persoonlijk Record naar 87,055% en won de Wereldbeker-Kür op muziek! 

Isabell Werth had een knaller van een kür neergezet met Emilio (v. Ehrenpreis). Voor hun prachtig samenspel kregen ze 86,595% van de jury, waarmee ze van eentje op de eerste plek kwamen en vier keer op de tweede. Maar toen moest Dinja van Liere nog de ring betreden. Samen met haar vertrouwde Hermès NOP (v. Easy Game) zag je dat van Liere haar handen vol had met de hengst maar de harmonie oversteeg alles. Na hun kür was het spannend afwachten wat hun totaal zou zijn, zouden ze Werth kunnen kloppen of niet? 87,055% verscheen op het bord en de winst was voor de Nederlandse top combinatie. 

Nanna Skodborg Merrald vervolledigde de top drie. De Deense kreeg voor haar kür met Blue Hors Zack (v. Harmony's Rousseau) 85,220%. 

Volledige uitslag