CDI Exloo: winst voor Daphne Van Peperstraten en Tommie Visser

CDI Exloo: winst voor Daphne Van Peperstraten en Tommie Visser

Op CDI Exloo won Tommie Visser zonet de GP V.O.F. Scholtens Prize. Daphne Van Peperstraten schreef de proef voor Young Riders op haar naam. 

Van Peperstraten kreeg met Greenpoint's Hotmail V (Apache) een totaalscore van 72,059%, wat volstond voor de overwinning. De Zweedse Ellen Hedbys en haar Quentin SV (Quarterback) zetten een score neer van 70,735% en nemen daarmee het zilver mee naar huis. Het brons was voor de Duitse Julia Barbian en Valentina 91 (Vitalis), met een score van 70,098%. 

In de GP V.O.F. Scholtens Prize was de winst voor Tommie Visser. Onze landgenoot reed met Genesis Begijnhoeve (Jazz) naar de winnende score van 72,196%. Ook de rest van de top drie kleurde oranje dankzij Marieke Van Der Putten met Torveslettens Titanium en 70,543% op twee en Patrick Van Der Meer met Chinook (Vivaldi) en 70,500% op drie. 

Tenslotte was Lotte Van Den Herik de hoogst genoteerde Nederlander in de U25 Int II proef. Met Winner (San Remo) behaalde ze 67,843% en nam zo het zilver mee naar huis. Het goud was voor Emily Bradshaw en Enjoy Amaris V (Apache), met een score van 68,186%. De Deense Thea Bech mocht dankzij Dionisos (Spielberg) en een score van 67,353% het podium vervolledigen. 

Klik hier voor alle resultaten.