CDI Exloo: Nederlandse jeugd meteen goed bij de les met Luiten, van Iwaarden en Dijkshoorn op het podium

CDI Exloo: Nederlandse jeugd meteen goed bij de les met Luiten, van Iwaarden en Dijkshoorn op het podium

In Exloo wordt er dit weekend op CDI3* niveau gereden. Eerder vandaag was het al aan de jeugd om hun kunnen te tonen en dat leverde heel wat Nederlandse klasseringen op.

Bij de pony's reed Maddy Dijkshoorn op het podium. Zij reed in het zadel van Boogie de L'Aube naar een totaalscore van 69,572%. Voor Esmee Boers en Beauty W was er een vierde plaats met een totaal van 69,143%. 

Bij de Children reed Sophie van Iwaarden naar een tweede plaats. Zij scoorde 71,411% in het zadel van Hermes Mithras. Manouk Zuiderent en Dollarboy S-G vervolledigden het podium. Hun Pre. B werd door de jury met een totaal van 65,840% beloond. 

Ook bij de Young Riders kon er een Nederlandse combinatie op het podium rijden: Marten Luiten reed Tailormade Zofie naar een totaal van 69,559% wat hem de tweede plaats opleverde. Daphne van Peperstraten (Greenpoint's Hotmail V) en Shanna Baars (Fernando) reden ook in de top vijf met score van respectievelijk 68,284% en 67,598%. 

In de PSG reden Elisabeth Geluk (Hamilton) en Floor Vos (Indiana-Linda) in de top vijf. Ze eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats met totaalscores van 68,353% en 68;265%.

Klik hier voor alle resultaten