Barbançon slaat terug met klacht tegen valsheid in geschrifte

Barbançon slaat terug met klacht tegen valsheid in geschrifte
De Spaanse Morgan Babançons kreeg enkele weken terug de volle ladig met een mogelijk beslag op haar nummer één paard, Girasol. Gisteren verklaarde Stephan Wensing dat hij namens zijn client, dierenarts Baltus, het beslag zou opheffen (lees hier).

Eind goed al goed leek het nu voor de Spaanse dressuur amazone. Toch slaat ze nu terug. Barbançons plant een klacht voor valsheid in geschrifte tav Baltus. De amazone vindt dat er onterecht beslag is gelegd op Girasol.

Barbançon en haar advocaat bevestigen dat er facturen van de kliniek zijn opgemaakt die nooit bij de amazone zijn aangekomen. "Die facturen zijn nooit verzonden," klinkt het.

Bovendien blijkt dat de betwiste facturen op naam van Barbançon zelf staan in plaats van de gangbare vennootschap met adres in Zwitserland.

De discussie lijkt dus nog steeds openstaand waarbij de tegenpartij reeds liet weten dat de opdrachten ditmaal niet van team Barbançon kwamen maar van Morgan in eigen persoon. Daarom werden de factuur aan haar gericht en niet de vennootschap.