Adelinde Cornelissen wint Subtop GP in Assen

Adelinde Cornelissen wint Subtop GP in Assen
Adelinde Cornelissen en Zephyr (Jazz) hebben vandaag de Grand Prix van de subtopwedstrijd in Assen gewonnen. Het duo bleef met hun 72,57% ruimschoots voor op Patrick van der Meer en Presidents Chagall (Jazz). Zij scoorden 66,34%. Imke Schellekens-Bartels wist met CJ derde te worden na een totaal van 66,09%. Shanda de Boer werd vierde, Melanie Mouthaan vijfde.

Patrick van der Meer mocht zich vandaag de winnaar van de Inter II noemen. Hij won met Chinook (Vivaldi) dankzij een score van 70,49%. Dat was ruim meer dan de 67,39 procent van Jeroen Hamelink en Zanzibar (Rousseau). Nars Gottmer en Elegance N (Jazz) werden derde met 64,9%, gevolgd door Kazuki Sado en Shanda de Boer.

De winnaars van de Prix St Georges waren Nakita de Boer en Eastend's Coen (Sandreo). Met 64,12% bleven ze een klein procentje voor op Zoë Schipper en Venice, een nakomeling van Cabochon. Gerdien Hilgenberg en Chanel (Florencio) werden derde met 62,79%.

Annemie Vincourt won de ZZ2 met Fimosa (Ampère), gevolgd door Natascha Veen en Damoiselle (Vivaldi).  De juniorenproef ging naar Zoë Zwiggelaaren Fidarsi Rossi (Sergio Rossi).