Outdoor Zuidwolde wil concours zonder publiek in augustus

Outdoor Zuidwolde wil concours zonder publiek in augustus

Hippisch De Wolden maakt een treurig jaar door, maar er gloort licht aan het eind van de tunnel. De organisatie van outdoor Zuidwolde heeft het plan opgevat om toch iets te organiseren. In samenwerking en mede op initiatief van een aantal ruiters is besloten om, onder voorbehoud, een wedstrijd te organiseren. Het wordt er weel zonder publiek.

Deze Outdoor Zuidwolde staat nu gepland van 13 tot en met 16 augustus. Belangstellenden kunnen deze datum alvast in hun agenda noteren. ‘Let wel, dit is onder voorbehoud van de mogelijkheden en maatregelen rondom het Corona-virus, en zal zonder publiek verreden worden’, laat de organisatie weten.

Programma

Er wordt nog nagedacht over een compleet programma, tot u staan de volgende springrubrieken genoteerd: paarden BB tot en met ZZ; paarden 4, 5 en gecombineerde 6- en 7 jarigen rubriek; paarden 1.40 en 1.45 met op zondag 16 augustus GP met een prijzenpot van bijna € 10.000,-. Pony’s B tot en met ZZ op zaterdag 15 augustus.

Om deze wedstrijd financieel mogelijk te maken, zoekt de organisatie nog sponsoren. Belangstellende sponsors kunnen een bericht sturen naar info@outdoorzuidwolde.nl. ‘Dit temeer wij een groot deel van onze sponsoren in deze, voor hen toch al lastige tijd, niet willen benaderen om bij te dragen aan een wedstrijd zonder publiek.’

bron: De-wolden.nieuws