Duitse concourskalender voor professionelen geraakt opnieuw gevuld

Duitse concourskalender voor professionelen geraakt opnieuw gevuld

In Duitsland begint de wedstrijd kalender opnieuw gevuld te geraken. Nadat Holgers, Hetzel en Wulschner organiseerden volgen er nu meer. Vanaf vandaag zal op de terreinen van Ludger Beerbaum het volgende concours plaatsvinden.

Van vandaag tot en met 21 mei staan ​​16 rubrieken van de klasse M en S voor jongere en oudere paarden op het programma. Toeschouwers zijn niet toegestaan, maar Clip My Horse is wel aanwezig. Net als de vorige wedstrijden ligt ook ditmaal de focus op professionele combinaties.

Het concept van het concours ziet er als volgt uit:

Er zijn maximaal 100 personen toegestaan ​​per wedstrijddag. Deze groep is onderverdeeld in 40 ruiters plus 40 grooms en 20 officials (juryleden, parcoursbouwer, EHBO, dierenartsen, etc.) zijn toegestaan. Toeschouwers zijn niet toegestaan.

Het registratiekantoor werkt contactloos, de betaling gebeurt via overschrijving.

Er zijn vaste toegangstijden voor de twee rij-arena’s, voor het voorterrein met hindernissen, zodat er niet meer dan zes ruiters op elk terrein staan.

Er vindt geen prijsuitreiking plaats, de resultaten worden voorgelezen en online gepubliceerd.

Er is geen entertainment. Het dragen van alledaagse maskers is verplicht – buiten de sportactiviteiten om.

Er worden uitgebreide mogelijkheden voor handhygiëne geboden.

Ook expliciet geldt: deelname is alleen mogelijk als er geen typische symptomen zijn van COVID19 (hoesten, koorts, etc.) voor ruiters, begeleiders of officials.