Zanotelli wint afsluiter 1,60m Pan American Games, KWPN'er Finn Lente tweede

De afsluitende rubriek van de Pan American Games was een mooie 1,60m met 32 deelnemers op vrijdag. De winnaar was uiteindelijk Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met Sirene de la Motte (Apache d'Adriers).

QUICK RESULT

1. Marlon Modolo Zanotelli - Sirene de la Motte
2. José Maria Larocca - Finn Lente
3. Elizabeth Madden - Breitling LS

Zanotelli won in 62,24 seconden, als enige dubbel foutloze. Argentijn José Maria Larocca en KWPN'er Finn Lente (Gaillard de la Pomme) werden tweede met één strafpuntje in de tweede ronde met een tijd van 67,05 seconden. De Amerikaanse Elizabeth Madden werd derde met Breitling LS (Quintero).

Falco vh Spieveld (Toulon) sprong onder de Canadese Nicole Walker naar de vierde plaats, Venue d'Fees des Hazalles (President) en Eve Jobs werden vijfde.