Wim de Kis Bokaal gewonnen door Aniek Diks

Wim de Kis Bokaal gewonnen door Aniek Diks
Zaterdagavond vond de traditionele wedstrijd om de Wim de Kis Bokaal weer plaats tijdens Indoor de Meierij in Schijndel. Aniek Diks kaapte de hoofdprijs weg, ondanks de zware inspanningen van Arnold Boerekamps die de tweede, derde en vijfde plaats bezette. De vierde plaats was voor Guus Mulders.

De Wim de Kis Bokaal wordt jaarlijks georganiseerd voor Z-ruiters ter herinnering aan de in 2006 gestorven Wim van den Oetelaar. Net als alle familieleden stond hij gekend in de omgeving van Schijndel onder de bijnaam 'De Kis'. Ook dit jaar kwamen er weer 50 combinaties aan de start. Aniek Diks en haar Alione (v. Gentleman) kwam als de beste uit de bus en ging naar haar huis met een mooie serie prijzen. Naast de bokaal won ze behalve een geldprijs ook twee kaarten voor het driedaagse popfestival Paaspop dat plaatsvindt naast de manege.

Arnold Boerekamps bezette drie plaatsen in de top 5 met zijn paarden Alpenfee (v. Casal), Zeppe Blue (v. Zirocco Blue) en SLI Quapitol (v. Quidam de Revel). Guus Mulders uit Berghem sprong naar de vierde plaats met Cola Light (v. Marlon).