Sportief pensioen voor H&M All In

Sportief pensioen voor H&M All In

Het team van H&M We Love Horses heeft het sportief pensioen van iconisch springpaard, H&M All In bekend gemaakt. Het palmares van de 17-jarige sBs-ruin is impressionant!

Samen met de Zweedse springruiter Peder Fredricson sprong H&M All In naar ruim 30 international zeges, bovendien plaatste het paar zich 56 maal internationaal op het podium. Dit goed voor ruim 1.300.000 euro in winstsommen. In 2021 sprong de ruin met Fredricson naar het team goud tijdens de 2020 Olympische Spelen in Tokyo. Individueel haalde het duo een zilveren medaille. Die medaille wist de combinatie ook al in 2016 in Rio de Janeiro op naam te schrijven.

Ook tijdens de Wereldruiterspelen in Herning pronkte een gouden team medaille op het palmares. In 2017 eiste H&M All In de Europese titel op.

H&M All In werd geboren in de stallen van Bas Huybregts, tussen Antwerpen en Breda. Als jong paard bleek hij enorm 'spooky'. Eerder omschreef zijn Zweedse ruiter hem als enorm gewillig in de ring. "Je wil altijd het beste. Je bent kalm en wild ter zelfde tijd. Spooky en dapper. Ik hou echt van je personaliteit," vertelde Fredricson destijds in een interview. All In werd internationaal opgeleid door Nicola Philippaerts in 2013.