Robert Vos knap tweede na spannende barrage in Geesteren

Robert Vos knap tweede na spannende barrage in Geesteren
De zon heeft plaatsgemaakt voor donkere lucht en buien op het CSI Twente in Geesteren. Maar Joe Whitaker wist het publiek wel warm te houden met zijn super snelle rit in de Rabobank prijs op 1.50m hoogte in de 3* rubriek.

Joe zadelde zijn Lola V, een nakomeling van Locarno 62, met wie hij zeer scherp wist te rijden en zo de Mercedes Smart Forfour mee naar huis mocht nemen. Ze kwamen over de finish in een tijd van 32.46 seconden en bleven hiermee voor op de uit Wierden afkomstige Robert Vos. Ook Vos wist snel en scherp te rijden met zijn Carat (v. Cardento) met een tijd van 32.65 seconden eindigde hij vlak achter Whitaker.

De 18-jarige talentvolle Amerikaan Lucas Porter bleef eveneens van het hout met zijn B Once Z (v. Baloubet du Rouet) in 33.13 seconden eindigden ze op de derde plaats. Zij werden gevolgd door Sander Geerink die het hoofd koel wist te houden in deze spannende barrage. Met zijn KWPN-er Robinson (v. Rubert R) kwam hij door de finish in 33.35 seconden wat hen een vierde plaats opleverde.

De vijfde plaats was voor de Duitser Jan Wernke hij eindigde met Queen Mary 10 in 33.70 seconden.

Klik hier voor alle resultaten

Joe Whitaker-Lola V-Twente (2) Robert Vos Robert Vos-Carat-Twente2016