Podiumklassering voor Van der Schans in CSI2* Grand Prix van Oliva

Podiumklassering voor Van der Schans in CSI2* Grand Prix van Oliva

In Oliva werd een internationaal weekend zonet afgesloten met de Grand Prix van de CSI2* competitie. Negen combinaties konden zich plaatsen voor de barrage; Een barrage met 9 moest dus uitsluitsel bieden. In die barrage was het de Franse Melie Gosa die met Alouette d'Eole (v. Mylord Carthago) aan het langste eind trok. Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 39,68 seconden. 

Glen Mcmahon en Pacato (v. Pacino) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze barrage in 41,60 seconden. Wout-Jan van der Schans en A S Bombay (v. Diamant de Semilly) maakten de top drie compleet. Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 43,70 seconden.

Alberto Zorzi (Cinsey) en Mario Wilson Fernandes (Georg van de Windeweg) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. 

Michael Greeve en Guan Gjb (v; Namelus R) eindigden op de zevende plek.

In het 1m30 van de Gold competitie reed Madee Schuttenbeld in de top vijf. Zij rekende op Piccolo R (v. Centauer Z) om in 70,76 seconden foutloos rond te rijden. Dat leverde haar de vijfde plaats op. 

Klik hier voor alle resultaten