Niels Kersten schrijft Grand Prix kwalificatie op zijn naam

Niels Kersten schrijft Grand Prix kwalificatie op zijn naam

In De Peelbergen werd zonet de Grand Prix kwalificatie van de CSI1* competitie gereden. 80 combinaties kwamen aan de start van deze rubriek die in twee fases verreden werd. 

Niels Kersten en Granito Noordenhoek (v. Corland) namen de eerste plaats voor hun rekening. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 25,23 seconden. Ruben Romp en Pirate Andalou (v. Nabab de Reve) eindigden op de tweede plaats. Ook zij konden de nul behouden en finishten in 25,27 seconden. Harrie Wiering en Cacarla VDL (v. Arezzo VDL) eindigden op de derde plaats.

Loewie Joppen (Ilon) en Harriet Penfold (Lakeview Captain Kannan) vervolledigden de top vijf op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats.

7-jarigen

Bij de 7-jarige paarden reed Harrie Wiering naar een top vijf klassering. Hij sprong een foutloze tweede fase met Bandit Gln Z (v. Balou du Rouet) onder het zadel en finishte in 29,62 seconden. Laura krait en Diadem du Thot (v. L'Arc de Triomphe) eindigden op de eerste plaats. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 28,98 seconden. Ricardo Valadas Coelho en Emeralds Dream (v. Emerald) namen de tweede plaats voor hun rekening. Voor Louise Saywell was er een vierde plaats met Kingsborough Kasper (v. Kannan) en en vierde plaats met N-Ambassador (v. Ameretto d'Arco).

Klik hier voor alle resultaten