Nederlands team pakt brons in Nations Cup Strzegom Horse Trials

Nederlands team pakt brons in Nations Cup Strzegom Horse Trials

In de Nations Cup Eventing Strzegom Horse Trials CCIO4*-NC heeft het Nederlandse team de derde plaats veroverd. Individueel greep Tim Lips de vierde plaats. 

CCIO4*-NC TEAM

Het Duitse team greep de overwinning met 90,4 strafpunten. Het team bestond uit Michael Jung met fischerChipmunk FRH, Andreas Dibowski en FRH Corrida, Josefa Sommer en Hamilton 24 en Miriam Engel met Bonita Bella. 

De tweede plaats ging naar Groot-Brittannië met 122,5 strafpunten. De Nederlanders grepen het brons met 146,7 strafpunten. Lips rekende op Bayro, verder bestond het team uit Laura Hoogeveen met Wicro Quibus NOP, Merel Blom met Chiccolino en Janneke Boonzaaijer met ACSI Champ de Tailleur. 

CCIO4*-NC

De Duitse eventinglegende Michael Jung en fischerChipmunk FRH wonnen de Nations Cup individueel met 25,2 strafpunten. De Brit Ben Hobday volgde met 28,7 strafpunten met Shadow Man, FRH Corrida sprong met Andreas Dibowski naar de dede plaats voor Duitsland. Tim Lips finishte als vierde met Bayro, Josefa Sommer en Hamilton grepen de vijfde plaats voor Duitsland.

CCI2*-L

Karin Donckers won deze rubriek met Ludique du Coeur des Collines voor België met 30,3 strafpunten. De Zweedse Katrin Norling volgde Donckers op met Hulliebullie. Zij werden tweede met 33 strafpunten, 3,6 minder dan Merel Blom met Bonmahon Silver Vixen. 

CCIP2-L

Lisa Joosse en Rathcline Dream snelden hier naar de zesde plaats, Camilla Luciani en Morelands Affair wonnen voor Italië.  

Klik hier voor alle resultaten.