Kim Hoogenraat moet Thierry Goffinet voor laten gaan

Kim Hoogenraat moet Thierry Goffinet voor laten gaan
Zojuist is er in Geesteren op CSI Twente een 2-fasen rubriek op 1.35m hoogte verreden. Hier werd er flink gestreden om de Belg Thierry Goffinet van nog een overwinning te houden. Samen met zijn Think Twice 111 Z een nakomeling van Toulon, waren ze ook in deze rubriek onverslaanbaar. In een tijd van 32.07 seconden bleven ze de concurrentie dan ook voor. Enkele weken geleden kroonde dit duo zich nog tot Belgisch kampioen bij de 7-jarigen in Lummen.

Een fantastische tweede plaats was er voor Kim Hoogenraat die met haar KWPN-er Rubio Monocoat Electric een zeer snelle tweede omloop reed, met een tijd van 32.68 seconden bleef ze dus net achter Goffinet. Dennis van den Brink spoorde zijn E Amorine (v. Diarado) ook behoorlijk aan, hij eindigde met 33.74 seconden op de derde plaats.

Ook landgenoot Bas Moerings reed twee goede rondes, hij zadelde zijn RMF Tequila met  wie hij als vierde eindigde. De top vijf werd vervolledigd door James Billington die uitkomend voor het VDL Stud met zijn Calena VDL op de vijfde plaats eindigde.

Het was een parcours waarin veel fouten werden gemaakt, naast tijdsoverschrijdingen in de eerste fase werden er aardig wat balken tegen de grond gewerkt. Zo bleven er van de 70 deelnemers slecht 20 combinaties dubbel foutloos.

 

Klik hier voor alle resultaten

Kim Hoogenraat 1