Houtzager en van de Pol nemen succesvolle start in eerste ronde GCL Valkenswaard

Houtzager en van de Pol nemen succesvolle start in eerste ronde GCL Valkenswaard

De eerste ronde van de Global Champions Manche in Valkenswaard is zonet afgelopen, en dat met succes voor diverse Nederlanders. De Cannes Stars staan momenteel aan de leiding, maar met veel foutloze combinaties is alles nog mogelijk. 

QUICK RESULT

1. Cannes Stars - 0 strafpunten, 142,7 seconden
2. New York Empire - 0 strafpunten, 149,38 seconden
3. Monaco Aces - 0 strafpunten, 155,48 seconden


De Cannes Stars, Margie Goldstein-Engle en Eric Lamaze, noteerden elk een snelle foutloze tijd. De Amerikaanse Goldstein-Engle werd met Dicas (Diarado) individueel vierde in 72,12 seconden, Lamaze stuurde KWPN'er Firkov du Rouet (Baloubet du Rouet) naar een individuele tweede plaats in 70,58 seconden. 

New York Empire van Spencer Smith en Daniel Bluman volgde op de tweede plaats, Bluman werd vijfde met Ladriano Z (Lawito). De Monaco Aces, Jérôme Guery en Julien Epaillard hebben de derde plaats in handen.

Het beste team met een Nederlander zijn de Prague Lions; Niels Bruynseels en Marc Houtzager. Houtzager stuurde Sterrehof's Dante (Canturano) foutloos rond, ook Bruynseels liet alle balken in de lepels. 

Individueel werd Henk van de Pol met Looyman Z (Numero Uno) beste Nederlander. Het duo finishte als derde in 71,57 seconden. Harrie Smolders stuurde Cas (Indoctro) naar de achtste plaats, Bart Bles volgde als negende met Israel vd Dennehoeve (Thunder vd Zuuthoeve).

Klik hier voor alle resultaten.