Gerrit Veenstra naar winst op Indoor Drachten

Gerrit Veenstra naar winst op Indoor Drachten
In de Small Tour op Indoor Drachten werd er zojuist een 1m20 twee-fasen rubriek afgewerkt. Het was hier Gerrit Veenstra die de winst in handen wist te nemen in het zadel van de KWPN-er After Pleasure Toltien (v. For Pleasure). Het duo noteerde daarbij een dubbele foutloze omloop in een tijd van 25.08 seconden.

Ze bleven daarmee voor op Madée Schuttenbeld en haar Vayrenta (v. Haarlem) die ze hier naar een tweede plaats wist te sturen in 25.74 seconden. Ook Tessa Hoeksema liet een mooie foutloze ronde zien en eindigde met Hurricane Vika (v. Brainpower) zo als derde op het podium met een tijd van 28.38 seconden.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor Folkert Kelderman, die het rijtje weet af te maken door zijn Fred Flinstone (v. Carambole) naar een tijd te sturen van 28.39 seconden. Daarbij bestond de volledige top vier niet alleen uit Nederlandse deelnemers, maar ook uit KWPN gefokte paarden. 'Vreemde eend in de bijt' Asia Brown noteerde voor Canada de vijfde plaats met Goldie Hawn (v. Goldfever) met 29.23 seconden op de klok.

Klik hier voor alle resultaten