Brazilianen snellen Doron Kuipers voorbij in Medium Tour kwalificatie de Peelbergen

Brazilianen snellen Doron Kuipers voorbij in Medium Tour kwalificatie de Peelbergen
Op de Peelbergen eindigde zojuist de driesterren 1m40 Medium Tour kwalificatierubriek. Het is er de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli die er zijn landgenoot Thiago Ribas da Costa voorbij snelde en zo de winst op naam schreef.




Quick results:

  1. Marlon Modolo Zanotelli - Fastday VDL

  2. Thiago Ribas da Costa - Kinky van 'T Heide

  3. Doron Kuipers - Freestyle






Zanotelli troefde zijn landgenoot de winst af door de KWPN merrie Fastday VDL in een tijd van 29.26 seconden rond te sturen. Daarmee dook hij onder de tijd van Ribas da Costa en zijn BWP-er Kinky van 'T Heike (v. Epleaser van T Heike) die hij naar een tweede plaats stuurde in 29.59 seconden. Het is dan Doron Kuipers die de top drie weet te completeren door zijn KWPN hengst Freestyle (v. Cantos) in 29.80 seconden naar de derde plaats te sturen.

Niels Tacken en de Zangersheide merrie Chenna Z (v. Chablis I Z) zien we terug op de vierde plaats, terwijl Luciana Diniz kon rekenen op de BWP hengst Icarus (v. Douglas) voor een vijfde plaats.

Voor Wilm Vermeir is er met zijn Darcotique V'T Meulenhof (v. Marius Claudius) een zesde plaats.

Young Horses 1m30

Bij de Young Horses in de CSI1* over een hoogte van 1m30 snelde Leon Thijssen in het zadel van de Zangersheide merrie Tippy Z (v. Tyson) naar de winst. Met een tijd van 38.01 seconden verwees het tweetal zo Anouk de Ruijter en haar Howdi (v. Indoctro) naar de tweede plaats die daarbij rondkwamen in 38.91 seconden. Pius Schwizer en Maristy H (v. Inshallah de Muze) zien we terug op drie met 39.95 seconden op de klok.

Voor de Ruijter is er ook de vierde plaats met haar Huepens Conquestador (v. Chin Chins Erbe). De Belg Laurens Houben eindigde met Safira (v. Stylist) op de vijfde plaats. Patrick Lemmen en de KWPN hengst Hugo Boss (v. VDL Zirocco Blue) zien we terug op de zesde plaats.

Resultaten