Bart Bles netjes negende in Praag

Bart Bles netjes negende in Praag

In Praag ging Dani G Waldman met de overwinning aan de haal in de CSI5* 1.45/1.50. Bart Bles sprong een nette foutloze ronde en werd uiteindelijk negende.

QUICK RESULT

1. Dani G. Waldman (ISR) - Jativia

2. Abdel Saïd (EGY) - Arpege du Ru

3. Eduardo Alvarez Aznar (ESP) - LEgend

4. Jérome Guery (BEL) - Garfield de Tiji des Templiers

5. Constant van Paesschen (BEL) - Isidoor van de Helle


Dani G Waldman sprong met Jativia (v. Cardento 933) naar de overwinning in 51.99. Hij was net een maat te sterk voor Abdel Saïd met Arpege du Ru (v. Apache d'Adriers). Eduardo Alvarez Aznar en Legend (v. Ogano Sitte) finishten in 53.82 seconden. 0.05 seconden maakten het verschil tussen zilver en brons. 

Ook Jérome Guery en Constant van Paesschen waren aan elkaar gewaagd. Guery sprong met Garfield de Tiji Des Templiers (v. Quasimodo Z) een tijd van 53.92 en bleef zo nipt voor Van Paesschen, die met Isidoor van de Helle (v. Canturo) finishte in 53.99.

Roger Yves Bost met Castleforbes Talitah (v. Cardenio) vinden we op plaats zes, Jane Richard Philips met Kenia van 't Laerhof (v. Fantomas de Muze) op plaats zeven, William Whitaker met RMF Echo (v. Virus de Laubry) op plaats acht en Bart Bles met Kriskras DV (v. Cooper van de Heffinck) op plaats negen. Evelina Tovek sluit met Winnetou de la Hamente Z (v. Winningmood) uiteindelijke de top tien af. 


De volledige uitslag vind je hier.