Jeroen Dubbeldam was met Oak Grove's Carlyle de snelste in de barrage. Hij wint hiermee de CSI4* over 1.50m.

2. Ann Carton-Grootjans - Kai Licha de Carmel

3. Marco Kutscher - Boeckmanns Lord Pezi Junior

4. Paul Estermann - Lord Pepsi

4. José Maria Larocca - Finn Lente

Jeroen Dubbeldam was in de barrage de snelste in 37.80. Met Oak Grove's Carlyle (v. Casall) was hij nipt sneller dan Ann Carton-Grootjans en Kai Licha de Carmel (v. Prince Van de Wolfsakker). Zij was op haar beurt dan weer 0.2 seconden sneller dan Marco Kutscher met Boeckmanns Lord Pezi Junior (v. Lord Pezi), die finishte in 38.18.

Dat de top vijf aan mekaar gewaagd waren, bewijzen Paul Estermann en José Maria Larocca door beiden op een halve seconde van Dubbeldam te finishen. Estermann deed dit met Lord Pepsi (v. Lord Pezi), Larocaa met Finn Lente (v. Faillard de la Pomme).

Ook Gerco Schröder bleef foutloos in de barrage, met een tijd vand 39.73. Dat leverde hem met Davino Q (v. Vingino) een elfde plaats op.

Resultaten

CSI4* - 1.45m

Chloe Reid stuurde de achtjarige Hannoveraanse merrie Souper Shuttle (v. Stakkato) in 31,19 seconden zeker naar een Amerikaanse overwinning. De Pool Wechta en Quinchella (v. Quintero) volgden als tweede in 31,95 seconden, een halve seconde sneller dan de Oostenrijkse Rhomberg met Dinadja (v. Unaniem).

Natalia Czernik en Everdi (v. Verdi) finishten als vierde voor Polen, Gerfried Puck en For Fun VT (v. Zirocco Blue VDL) veroverden de vijfde plaats ook voor Oostenrijk.

Resultaten

CSI 2* - 1.40

Estermann won voor Zwitserland met de achtjarige Kashmir van Schuttershof-dochter Babylone in 62,66 seconden. Zijn landgenote Barbara Schnieper zette de achtervolging in met haar Judy KM (v. Joly St. Hubert), maar raakte niet sneller over de finishlijn dan 63,84 seconden. Zij werden zo dus tweede. De Slovaak Igor Sulek en Wavo Aramis (v. Ballast) finishten als derde.

De vierde plaats ging opnieuw naar Zwitserland. De negenjarige KWPN-hengst Quinao de Chandor Z (Qlassic Bois Margot) en Niklaus Rutschi waren een halve seconde sneller dan Felix Hassmann en Carla (Califax).

Resultaten

CSI2* - 1.25

De Overwinning ging naar de thuisruiter Valentyna Kukova met Spotlight Z (v. Caritano Z). De Oostenrijker Markus Hammer volgt met Zorro (v. Clint Eastwood). Clara Roesgaard Kristensen springt met Cappucino PR (v. Cormint) naar de bronzen medaille.