AMA Store: Dromen vervullen, momenten vereeuwigen en je geschiedenis markeren

AMA Store: Dromen vervullen, momenten vereeuwigen en je geschiedenis markeren

Met Rozi Zanotelli's AMA Store is een nieuw juwelenconcept geboren. De AMA Store is geboren uit en voor de liefde: AMA is afgeleid van het Portugese werkwoord "liefhebben" en staat ook voor de combinatie van de beginletters van Antônio, Mario en Alice, de kinderen van Rozi en Mario Zanotelli.



De vaste showroom van The AMA Store is gevestigd in SenTower Park, en is er om een divers aanbod van stukken te tonen. De aanwezige collectie is gemaakt om aan alle wensen te voldoen, met representatieve sieraden. Of het nu gaat om eenvoudige lijnen of de hoogste standaard, AMA Store heeft het. "Perfecte en onberispelijke luxe accessoires, die zowel eenvoudige als opmerkelijke momenten veranderen in pure fascinatie, elegantie en charme. Ideaal als cadeau of om speciale momenten in het leven te benadrukken," spreekt Rozi Zanotelli over de juwelen van de AMA Store. 



Een van de doelstellingen van AMA is om dromen waar te maken. De AMA Store heeft een team dat gespecialiseerd is in elke fase van het creatieproces, en kan dromen en verlangens omzetten in lijnen en vormen, die momenten vereeuwigen. Het AMA Store team creëert jouw unieke en gepersonaliseerde juwelen. Het is niet de bedoeling om zomaar een item te creëren, maar om gevoelens over te brengen en uw verhaal te markeren door middel van een gepersonaliseerd stuk.

Elk detail van elk juweel is tot in de puntjes uitgewerkt, gericht op kwaliteit en elegantie. Wat uw wens ook mag zijn, het AMA team staat voor u klaar!


AMA is ook de vereniging van twee werelden en passies: Juwelen en paarden. Een van de belangrijkste lijnen die zijn ontwikkeld, draait om de liefde voor de paardenwereld, door de kans om te leven met de passie van de familie Zanotelli. Rozi's man Mario is de broer van Marlon Zanotelli. Marlon is in 2019 Pan-Amerikaans kampioen geworden, zowel individueel als in teamverband, en is getrouwd met de Zweedse amazone Angelica Augstsson - samen runnen ze de Augstsson-Zanotelli Stables in Limburg, België. De luxe van gepersonaliseerde juwelen, vooral het oog op het hippische aspect, was ook de motivatie voor de oprichting van AMA.

Naast zijn permanente tentoonstelling in SenTower Park in Opglabbeek (België), één van de grootste hippische evenementencentra in Europa, biedt AMA ook e-commerce diensten aan op amastore.be.

ONTDEK HET ZELF:

Instagram: @Amastore 
E-mail: Contact@amastore.be
Adres: Leemkuistraat 21, Oudsbergen - België
Telefoon: +32 470 26 66 55