Greve slaagde er met de 11-jarige hengst als enige in om de chrono onder de 40 seconden te stoppen. Als laatste starter leverde zijn tijd van 39,57 seconden hem zo de eerste plaats op. Danniel Coyle moest daardoor vrede nemen met de tweede plaats. Hij kon met Legacy (v. Chippendale Z) eveneens een mooie tijd neerzetten. Het duo liet liet het hout onaangeroerd en klokte af in 40,47 seconden. Aurlien Leroy vervolledigde het podium. In het zadel van Croqsel de Blaignac (v. Ugano Sitte) kon hij de nul op het scorebord houden en finishte hij in 44,26 seconden. 

Kars Bonhof zette ook een mooie prestatie neer. Zijn Hernandez TN (v. Kannan) kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 47,92 seconden. De derde plaats was voor Sanne Thijssen en Hi There (v. Nabab de Reve). Deze combinatie zette eveneens een dijk van een tijd neer maar tikte daarbij één balk uit de lepels. 

Andere Nederlandse klasseringen kwamen van Jur Vrieling (Fiumicino van de Kalevallei), Harrie Smolders (Uricas vd Kattevennen), Kevin Jochems (Casillas vd Helle) en Bas Moerings (Ipsthar)

Klik hier voor de resultaten


Foto: Claus Close Up